Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Át nem vett utánvétes csomagok

A megrendelt, de lemondani kívánt csomagot mielőbb szíveskedjen jelezni a webáruházunk felé a info@bizsukert.hu e-mail címre.
A csomag ingyenes lemondására addig van lehetőség, míg át nem adjuk a futárszolgálatnak, amiről e-mailben tájékoztatást küldünk. 

Rövid szállítási határidővel dolgozunk, a csomagok a rendelés napján vagy legkésőbb az azt követő munkanapon kerülnek feladásra. A futárszolgálatnak már átadott csomag lemondását nem áll módunkban teljesíteni! 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag elküldésével egyidejűleg a jogszabály értelmében "távollévők között, elektronikus úton kötött szerződés keletkezik", amely jogokat és kötelezettségeket eredeztet mindkét fél részére! Ennek értelmében miután a webáruház elküldte a megrendelést, a vásárló köteles kifizetni! 

A 14 napos (indoklás nélküli) elállási jogot a hatályos jogszabályok értelmében kizárólag az átvett csomagok esetében gyakorolhatja a vásárló.
Ezért minden át nem vett csomag után, az alábbi költségeket terheljük a vásárlóra: Oda-vissza szállítás költsége (utánvétes szállítási költség + 1500 Ft visszaszállítási költség), 500 Ft csomagolási költség.
Az átadásra került díjbekérő összegén felül, a követeléskezelés során felmerülő,minden további költség a megrendelőt terheli! 

Amennyiben a vásárló élni kíván az őt megillető 14 napos elállási joggal, úgy ezt a csomag visszaküldésével megteheti, de a szállítási költség megfizetése alól nem mentesül.

Minden felmerülő kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, készségesen segítünk Önnek!